Småländskt hantverk, handgjort och värmande.

Brandsläckare Vit

  • 1 500 SEK

Brandsläckare Vit från Eldstickan.Många har aldrig använt en brandsläckare, ännu färre i sitt eget hem. Därför är tanken med Brandsläckare Vit att du faktiskt s

Beställningsvara, 2-3 veckor.

Dela

Brandsläckare Vit från Eldstickan.

Många har aldrig använt en brandsläckare, ännu färre i sitt eget hem. Därför är tanken med Brandsläckare Vit att du faktiskt ska kunna öva med den hemma i köket. Då vet alla i familjen hur den fungerar och var den finns, och alla kan snabbt ingripa om olyckan skulle vara framme.

Denna brandsläckare är en helt ny typ av kolsyresläckare, det är därför viktigt att du förstår hur den är tänkt att användas och vad den klarar.

Brandsläckare Vit är avsedd att användas tidigt i brandförloppet för att förhindra att en stor eldsvåda utvecklas. Det gör att släckningen kan påbörjas omedelbart och inga skador hinner uppstå. Dessutom är släckmedlet helt rent, så du behöver inte ens torka upp det efteråt.

Koldioxid är ett väl etablerat släckmedel som används i känsliga miljöer så som i elektronikhallar och på sjukhus. Koldioxiden tränger undan syrgasen och släcker på så sätt branden.

40 cm hög, 7,5 cm i diameter och väger knappt 2 kg med full kolsyrepatron (425g koldioxid, ingår).

Priserna är ink. moms.