Småländskt hantverk, handgjort och värmande.

SAWA Stålfat Large

  • 2 900 SEK

SAWA Stålfat Large är ett allround fat med 75cm i diameter och funkar utmärkt som planteringsfat, eldfat, vattenspegel, fågelbad, fontän eller ice-bucket.Handgj

I lager
Dela

SAWA Stålfat Large är ett allround fat med 75cm i diameter och funkar utmärkt som planteringsfat, eldfat, vattenspegel, fågelbad, fontän eller ice-bucket.

Handgjort och vackert för trädgården eller entrén. Tillverkat i 100% cortenstål för lång livslängd och minimalt underhåll. Blir vackert rostrött med tiden. Stålfatet har ett hål i mitten för optimal dränering för dina blommor.

Denna produkt funkar ju också utmärkt som en typ av eldstad. Ställ den direkt på en grusbädd, släng ner ved och tänd på så får du en mysig bonfire-hörna.

Vill man använda den som vattenspegel, blänk eller kanske som fågelbad går det utmärkt också. Då placerar man bara något för hålet i mitten.

Mått:

- 75 cm i diameter

- 14 cm hög

Produkterna levereras till en början i stålets ursprungliga gråa färg och kommer med tiden skifta till den roströda färgen. Hur lång tid det tar varierar var i Sverige du bor. Kan ske allt från veckor till månader.

Några övriga funderingar, kolla här under "Frågor och svar" så kanske du hittar det du söker.

Priserna är ink. moms.