Småländskt hantverk, handgjort och värmande.

Cortenkruka Mondial

  • 2 400 SEK

SAWA Mondial kruka i cortenstål. En handgjord och vacker kruka med botten. Tillverkat i 100% cortenstål för lång livslängd och minimalt underhåll. Blir vac

Beställningsvara, 2-3 veckor.

Dela

SAWA Mondial kruka i cortenstål. 

En handgjord och vacker kruka med botten. Tillverkat i 100% cortenstål för lång livslängd och minimalt underhåll. Blir vackert rostrött med tiden. Denna produkt funkar utmärkt att placera överallt t.ex. på trätrallen, uteplatsen, balkongen eller framför ingången. Funkar lika bra som vedförvaring, leksakslåda eller som icebucket. Låt fantasin bestämma. 

Har ett minimalistiskt och stilrent uttryck med den klassiska SAWA-loggan. 

Dräneringshål i botten för optimalt plantering, frosttålig samt "upphöjd" över från marken med tre stycken ringar för en mer svävande känsla.

Mått:

- 40 cm i diameter

- 35 cm hög

- 13,8 kg

Produkterna levereras till en början i stålets ursprungliga gråa färg och kommer med tiden skifta till den roströda färgen. Hur lång tid det tar varierar var i Sverige du bor. Kan ske allt från veckor till månader.

Tänk på att under den första tiden innan cortenstålet oxiderat färdigt och ytskikt skapats kan produkten avge rost på den yta där den är placerad. 

Priserna är ink. moms.